keyboard_arrow_down

Om Cappelino

 

Hvem er Cappelino?

Cappelino producerer stretchy og behagelige studenterhuer i det helt klassiske look. Vi er af den opfattelse, at huen skal se ud, som den plejer, men den skal være rarere at have på og produceres med omtanke for dem, der skal bære den.
                
Cappelinos moderselskab Olino har gennem 50 år produceret uniformer og hovedbeklædning til luftfartsbranchen, og vi bruger derfor vores store ekspertise og erfaring inden for komfortabel og slidstærk beklædning, når vi designer studenterhuer. 

Uniformerne sidder behageligt på luftkaptajner og stewardesser hele vejen tværs over Atlanten – så vi ved også, hvad der skal til for at lave en hue, der sidder som en drøm på dig til alle studenterfesterne!

 

Samme look - mere komfortabel

Studenterhuen fra Cappelino har selvfølgelig det helt klassiske look, men vi har udviklet lidt på materialerne, så den er meget mere komfortabel end de traditionelle huer.

Vi ved, at studenterhuen vil sidde trofast på dit hoved i et stykke tid efter sidste eksamen – og den skal gå igennem mange strabadser til studenterkørsel og fest. Derfor har vi designet en hue, som er stærk og stretchy, så den altid sidder behageligt og ikke blæser af, når du kører studenterkørsel.

Den giver dig ikke mærker i panden efter en hel dag på farten, og den falder ikke ned, selvom du har været ekstra kreativ med frisuren.

Det strækbare materiale gør også, at det er nemmere for dig at finde den helt rigtige størrelse, der sidder, som den skal.

 

 

Skabt med omtanke

Hos os kan du forvente ordentlighed og omtanke – både for vores produkter, vores omgivelser og vores kunder.

Der bliver kræset om detaljerne, inden huen er klar til den store dag. Vi lægger vægt på at gøre hele købsprocessen så nem og enkel som muligt for dig – lige fra hueprøvning til måling, bestilling og levering.

Fremtidens studenterhue finder du hos Cappelino.

 

keyboard_arrow_up