STØRRELSESGUIDE

Hvordan finder jeg min størrelse på studenterhuen? 

Hvis du ikke kender din huestørrelse, har vi netop lavet en nem studenterhuestørrelsesguide til dig.  Her kan du sammenligne din hovedstørrelse med hvilken størrelse hue du skal have. 

Vores huestørrelser er i centimeter (cm), så du let kan lave din egen hueopmåling. 

Sådan måler du dit hoved 

Brug et blødt *målebånd. Placer målebåndet rundt om dit hoved, så det er lige hele vejen rundt på det bredeste sted. Du måler tværs over panden med ca. 1,5-2 cm over dine ører. Din hovedstørrelse i centimeter hele vejen rundt, er din huestørrelse i cm. 

Måler du dit hoved til fx 54 cm, vil de fleste gerne have en hue fra Cappelino i størrelse 54/55. Få evt. en ven eller familiemedlem til at hjælpe dig med at måle dit hoved. 

Se vores udvalg af størrelser herunder:  


Cappelino   studenterhuestørrelser    
 52/53  53/54  54/55  55/56  56/57  57/58  58/59  59/60  60/61  61/62  62/63  63/64 


Tips til pasform

Hvis du ligger på grænsen mellem to størrelser, skal du bestille den lille størrelse, hvis du vil have en mere tætsiddende pasform, og den store størrelse, hvis du vil have en løsere pasform.
Vi anbefaler at hvis du har langt hår, og påtænker at have det opsat på studenterturen, at du måler dit hoved med opsat hår. 

Er du i tvivl om hvordan du gør, er du altid velkommen til at kontakte os her

*Har du ikke et målebånd, kan du bruge et stykke snor og følge samme guide. Herefter måler du snoren med en lineal eller tommestok. 
 

Illustration af hvordan du måler dit hoved med et målebånd til den rigtige størrelse i studenterhuen

keyboard_arrow_up