keyboard_arrow_down

Studenterhuen
 

Det ligger i detaljerne

At blive student er en sjov og festlig oplevelse. Vi har nytænkt studenterhuen og er fra sommeren 2024 klar til at give jer en endnu bedre oplevelse! Måske kan du ikke se ændringerne ved første øjekast. De ligger nemlig i detaljerne. Men de kan mærkes! Små ting, der gør en stor forskel.

 

Fleksibel og behagelig

Der er en grund til at sportstøj kan give sig og strækkes – det handler om komfort. At det skal være rart at have på, og at man skal kunne bevæge sig frit i det. Vi synes, det er på tide, at studenterhuen kan det samme!

Derfor er studenterhuen fra Cappelino blød og behagelig at have på. Den er fleksibel og stretchy, så den tilpasser sig dit hoved og sidder hvor den skal i mange timer.

Fleksibiliteten gør også, at det er meget lettere at finde en størrelse, der passer dig. Den behøver nemlig ikke længere at passe ned på millimeter.

Især om sommeren, er det ekstra vigtigt, at studenterhuen er åndbar. Og det er huen fra Cappelino, selvfølgelig. Og så er den let – den vejer kun ca. 135 gram.

 

Kongeblå HHX studenterhue med venstre side til

 

Flotte kokarder

På studenterhuerne fra Cappelino finder du flotte kokarder med en fin finish. Der er mulighed for både de traditionelle kokarder og nye idéer.

Med en anderledes og personlig kokarde har du mulighed for at gøre studenterhuen til DIN hue.

 

Kongeblå HHX hue med front til og merkurstav som kokarde

 

Praktisk rem

Den praktiske rem, som gratis følger med studenterhuen, kan sættes på og tages af efter behov.

Har du brug for den, kan den hjælpe med at holde huen på plads, når I kører studenterkørsel, er på dansegulvet, eller når vind og vejr gør det nødvendigt.

 

Praktisk hagerem til bordeauxrød STX studenterhue.

 

Men hvad koster studenterhuerne?

Du finder priserne på vores studenterhuer her.

 

keyboard_arrow_up