keyboard_arrow_down

Studenterhuepriser
 

STUDENTERHUEPRISER

Der er forskellige ting, der spiller ind, når du skal finde prisen på din studenterhue. Alt afhængigt af, hvilken hue og hvad du ønsker af tilkøbe, kan prisen nemlig variere. Så hvis du tænker: Hvaaa’ … hvor meget koster en studenterhue egentlig? Kan du finde en samlet oversigt over vores priser herunder. Og bare lige, så der ikke er nogen tvivl - prisen afhænger ikke af, hvilken uddannelse du vælger.

Studenterhuer med broderi kan bestilles igen fra sommeren 2024. indtil da kan du stadig bestille vores standard studenterhuer uden broderi med levering inden for 5 hverdage.

 

 

STX

Ønsker du en bordeauxrød STX-studenterhue UDEN dit navn og din skoles navn, skal du kun give 799 kr. Huen leveres som på fotoet. 

Huen koster 1099 kr., hvis den skal være MED dit navn og din skoles navn.

Ved begge muligheder medfølger der: Kokarde kors og knapper med årstal - samt ekstra hagerem til studenterkørslen, så huen bli’r på hovedet.

 

Prisen på en STX studenterhue fra Cappelino er billig

HTX

Er det HTX-studenterhuen der skal pryde dit hoved, kan du købe den for 799 kr. UDEN dit navn og din skoles navn. Huen leveres som på fotoet. 

Huen koster 1099 kr., hvis den skal være MED dit navn og din skoles navn.

Ved begge muligheder medfølger der: Kokarde HTX og knapper med årstal - samt ekstra hagerem til studenterkørslen, så huen bli’r på hovedet.

 

HTX studenterhuen fra Cappelino er marineblå med guld look

HHX

For blot 799 kr. kan den kongeblå HHX-studenterhue UDEN dit navn og din skoles navn, blive din. Huen leveres som på fotoet. 

Ønsker du huen MED dit navn og din skoles navn, skal du kun give 1099 kr. 

Ved begge muligheder medfølger der: Kokarde mercurstav og knapper med årstal - samt ekstra hagerem til studenterkørslen, så huen bli’r på hovedet.

 

Den kongeblå HHX studenterhue fra Cappelino har en merkurstav som kokarde

HF

Er du kommende HF-student, kan du for kun 799 kr. købe den lyseblå hue UDEN dit navn og din skoles navn. Huen leveres som på fotoet. 

Huen koster 1099 kr., hvis den skal være MED dit navn og din skoles navn.

Ved begge muligheder medfølger der: Kokarde HF og knapper med årstal - samt ekstra hagerem til studenterkørslen, så huen bli’r på hovedet.

 

HF lyseblå studenterhue med HF kokarde til billige penge

SORT

For bare 799 kr. kan du blive den lykkelige ejer af den sorte studenterhue UDEN dit navn og din skoles navn.
Huen leveres som på fotoet. 

Ønsker du dit navn og skolens navn koster huen samlet 1099 kr. 

Ved begge muligheder medfølger der: Kokarde kors og knapper med årstal - samt ekstra hagerem til studenterkørslen, så huen bli’r på hovedet.

 

Sort studenterhue med guldkors som kokarde på fronten til billige penge

Mulighed for tilkøb

Der er mulighed for at tilkøbe nedenstående til din hue:

Vælg anden kokarde = 89 kr.

Hagerem i guld eller sølv = 79 kr.

Guld- eller sølvstjerner for A-fag:

  • 4 stk: 79 kr.
  • 5 stk: 89 kr.
  • 6 stk: 99 kr.

Tilføjelse af internationalt flagbånd = 99 kr.

Ekstra betræk i hvid eller sort – alm. = 99 kr.

Ekstra betræk i hvid eller sort – vandafvisende = 149 kr.

Således er prisen på en studenterhue fra Cappelino: Fra 799 kr. til max 1713 kr. inkl. alle (de dyreste) tilvalg. 

Læs mere om studenterhuer her

Billige studenterhuer – SU-venlige priser!

Hos Cappelino tilbyder vi nogle af de bedste og mest innovative studenterhuer på markedet, samtidig med at vi ikke går på kompromis med det klassiske look.

Det kan hurtigt blive meget dyrt at betale for en studenterhue, og det kan være meget svært at finde en decideret ”billig studenterhue”, der også sidder ordentligt og er pæn at se på. Hos Cappelino bestræber vi os på at holde prisen nede i et fair og konkurrencedygtigt niveau – også selvom vores huer er både smukke, behagelige og af høj kvalitet!

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores studenterhuer, må du endelig ikke tøve med at række ud til os – vi er klar til at hjælpe dig!

Vores studenterhuer er skabt med omtanke for de situationer, som opstår mens du har huen på. Vi ved nemlig, at studentertiden kan gå vildt for sig. Du kan være sikker på, at huen bliver siddende under studenterkørslen eller hvis aftenen bliver våd og vild – endda også, hvis det er den eneste beklædningsgenstand du har på i bølgen blå. Huen vil sidde perfekt på dit hoved, uden at det bliver ubehageligt. Tillige med slipper du også for grimme mærker i panden.

Kvaliteten af vores studenterhue betyder altså, at den kan klare sig gennem lidt af hvert. Når studentertiden slutter – for det gør den jo desværre på et tidspunkt – vil huen også se godt ud mange år efter, når du kigger på den som et minde om en fed tid. Læg den endelig frit frem på hylden eller hæng den op på væggen, når du vil mindes den festligste sommer du nogensinde har haft.

Hvad skal du gøre for at du må klippe bølgen, firkanten og lynet i din hue?

Find svaret her på vores side med studenterhueregler.

keyboard_arrow_up