Studenterhue-broderi

Den store dag, hvor du endelig får studenterhuen på, er en uforglemmelig oplevelse. Det er en festdag, hvor alle dine hårde anstrengelser i skolen bliver belønnet, og du træder ind i en ny fase af dit liv. Du kan med fordel gøre din studenterhue unik og personlig ved at få broderet dit navn på. Studenterhuen kan broderes med forskellige motiver og tekster, der fortæller en personlig historie. Læs mere her på siden.

Få dit navn broderet på studenterhuen

Dit navn broderet på studenterhuen er en fantastisk måde at gøre den til din egen. Du kan vælge at få broderet dit navn med op til 30 karakterer samt dit uddannelsessted med op til 30 karakterer – begge inklusive mellemrum. Ønsker du blot en af delene, kan du sagtens vælge det.

Du vælger også selv, om dine broderier skal være i guld eller sølv. Bemærk, at sølv-looket ikke er standard, men et tilkøb. Ved guld-looket kan du fortsætte med standardkokarden med rød filt og guldkant, eller du kan vælge en anden kokarde (+89 kr.).

Studenterhuer og broderier i høj kvalitet

Hos Cappelino sætter vi en ære i at levere studenterhuer af høj kvalitet. Vi har nytænkt studenterhuen med fokus på detaljerne for at give dig den bedste oplevelse. Vores studenterhuer er både fleksible og behagelige, så du kan bære dem med komfort i mange timer.

De er desuden lette, åndbare og tilpasser sig dit hoved, hvilket gør det nemmere at finde en størrelse, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder også flotte kokarder, som kan gøre din studenterhue endnu mere personlig. Og med den praktiske hagerem, kan du nemt holde huen på plads, uanset hvor festlighederne fører dig hen.

Har du spørgsmål til vores studenterhue-broderi?

Har du spørgsmål til vores studenterhue-broderier? Vi er her for at hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om, hvordan broderiet skal se ud, eller hvis du har spørgsmål til vores proces, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 63 15 55 44 eller sende os en mail på hej@cappelino.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at gøre din studenterhue helt unik.

keyboard_arrow_up