Stjerner på studenterhue

Stjernerne på studenterhuen er en unik måde at fejre og mindes alt det hårde arbejde fra gymnasietiden på. De er en del af din personlige historie og en påmindelse om de udfordringer og triumfer, du har oplevet på din rejse mod at blive student. Hvis du eksempelvis har gennemført fem A-fag, så kan du med fordel indsætte fem strålende stjerner. Læs mere om stjernerne i studenterhuen her på siden.

 

Stjerner på studenterhuen hos Cappelino

Hos Cappelino er det nemt at tilføje stjerner til din studenterhue. Du vælger blot antallet af stjerner (minimum fire), du ønsker, når du bestiller din hue online. Og det bedste af det hele? Det koster kun 10 kroner per ekstra stjerne. Så du kan virkelig personliggøre din hue og hylde dine præstationer med et evigt minde i huen. Stjernerne har en smart lukkemekanisme, så du selv kan placere dem, hvor du har lyst til.

 

6 guldstjerner og 6 sølvstjerner

Udforsk vores innovative studenterhuer

Hos Cappelino er vi stolte af vores innovative studenterhuer, der er designet med både kvalitet og komfort i fokus. Vi har nytænkt studenterhuen, så den ikke bare er en tradition, men også en behagelig og fleksibel del af din festlige studentertid.

Vores huer er bløde, åndbare og lette, så de sidder perfekt på hovedet, uanset om du er på studenterkørsel, dansegulvet eller bare nyder din tid som nybagt student. Og med vores flotte kokarder og praktiske hagerem, kan du virkelig gøre din studenterhue personlig.

Har du spørgsmål til stjernerne?

Har du spørgsmål til vores stjerner på studenterhuen eller vores huer, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Giv os et kald på 63 15 55 44, eller send os en mail på hej@cappelino.dk.

keyboard_arrow_up